Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0

kandydatów

Etat Kierownik zakładu gastronomicznego

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu miejsce pracy: Opole

Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Kierownik zakładu gastronomicznego
Miejsce pracy: Opole
Numer: StPr/21/3505
OBOWIĄZKI:
– zarządzanie podległą placówką gastronomiczną i zespołem pracowników– nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego poziomu obsługi klientów– planowanie zaopatrzenia i minimalizacja strat– inicjowanie działań promocyjnych, – wprowadzanie nowych produktów– tworzenie pozytywnej atmosfery, budującej zaangażowanie zespołu
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: pomaturalne/policealne, brak
Uprawnienia: Umiejętność kierowania zespołem pracowników


Wymagania inne:

[Inne] : Oferujemy: – pracę w firmie z tradycjami – zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę – możliwość pogłębiania wiedzy i umiejętności – możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego – pakiet świadczeń socjalnych Wymagania: – książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych – mile widziane doświadczenie z zakresu branży gastronomicznej oraz w zarządzaniu zespołem

Miejsce pracy:

Opole


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 3 500 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu



Pozostałe oferty pracy w firmie Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz

« Powrót do strony kategorii
Czy ta oferta pracy jest nieaktualna? Powiadom nas!   
Poleć ofertę pracy
Data dodania: 10-11-2021
Wyświetleń: 255