Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0
kandydatów
Kierownik zakładu gastronomicznego
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu miejsce pracy: Opole
Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Kierownik zakładu gastronomicznego
Miejsce pracy: Opole
Numer: StPr/21/3505
OBOWIĄZKI:
– zarządzanie podległą placówką gastronomiczną i zespołem pracowników– nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego poziomu obsługi klientów– planowanie zaopatrzenia i minimalizacja strat– inicjowanie działań promocyjnych, – wprowadzanie nowych produktów– tworzenie pozytywnej atmosfery, budującej zaangażowanie zespołu
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: pomaturalne/policealne, brak
Uprawnienia: Umiejętność kierowania zespołem pracowników
Wymagania inne:
[Inne] : Oferujemy: – pracę w firmie z tradycjami – zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę – możliwość pogłębiania wiedzy i umiejętności – możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego – pakiet świadczeń socjalnych Wymagania: – książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych – mile widziane doświadczenie z zakresu branży gastronomicznej oraz w zarządzaniu zespołem
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Opole
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 3 500 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Pozostałe oferty pracy w firmie Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Data dodania: 10-11-2021
Wyświetleń: 255
Wyświetleń: 255